A Qualitas System Kft. által elnyert pályázatok listája:

a kedvezményezett neve: Qualitas System Kft.

a képzések elnevezése és célja;

 • Hatékony kommunikáció: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket.
 • Stresszkezelés és együttműködés: célja, hogy a résztvevők megismerjék a munka során előforduló stresszhelyzetek kezelésének módjait, felismerjék a jeleit és megelőzzék a kiégési szindrómát. Ismerjenek meg hatékony eszközöket a munkatársak közötti konfliktusok feloldására, a munkatársak és ügyfelek közötti higgadt kommunikáció elősegítésére stresszes helyzetekben, valamint hogy az egy csapatban dolgozó munkatársak egymással, vezetőjükkel és más területen dolgozókkal a munkavégzés során hatékonyan tudjanak együtt dolgozni.
 • Excel képzés (haladó): célja az Excel magabiztos használatának elsajátítása.

a szerződött támogatás összege: 5 303 050 Ft

 a képzések részletes bemutatása:

 • Hatékony kommunikáció: a résztvevők megismerkednek a verbális és nonverbális kommunikáció fogalmával, az egy- és kétárnyú kommunikációval, a modern kommunikációs eszközök szabályaival. Megtanulják milyen az aktív hallgatás, a kérdezéstechnika, az információtorzulás, a szerepléstechnika, milyen viselkedésminták vannak.
 • Stresszkezelés és együttműködés: a képzésben résztvevők megismerik a stressz és a stresszorok fogalmát, a problémamegoldási lehetőségeket, a feladatokkal kapcsolatos stresszorokat, a stresszkezelést. Megismerkednek a versengés és együttműködés stresszkeltő faktoraival, az együttműködési stratégiákkal, az egyéni és csoportos érdekekkel, a csoportszerepekkel, a csoport működési folyamatával, a közös cél szerepével, az együttműködést gátló tényezőkkel. Elsajátítják az együttműködést növelő módszerek alkalmazását.
 • Excel képzés (haladó): a résztvevők megtanulják a táblázat mentését PDF-be, a tagolt szöveges dokumentumok (CSV) táblázattá alakítását, az irányított beillesztést, megjegyzések beszúrását és kezelését, a feltételes formázást, legördülő lista készítését, a statisztikai és logikai függvények használatát, a keresési, szöveg, adatbázis, pénzügyi és matematikai függvényeket, zárolt cellák, lapvédelem és ágyazás használatát.
a képzések tervezett befejezési dátuma:

2023.12.08.

Könyvelő irodánk több, mint 24 évvel ezelőtt indult, és mára 12+ munkatárssal állunk a rendelkezésre. A csapat fele mérlegképes könyvelő, digitális könyvelői rendszerismereti gyakorlattal. A kisebb könyvelőirodákhoz képest a nagy létszám miatt nálunk egy kieső ember (pl. betegség esetén) nem akasztja meg a munkafolyamatokat, hiszen a többiek azonnal tudják pótolni.

Előnyeink:

 • Adóhatóságnál, adórevizorként szerzett évtizedes tapasztalat
 • 1500+ megvédett NAV vizsgálat, 100%-os sikerráta
 • Okleveles Adószakértői képesítés
 • 24+ éves múlt
 • 12+ munkatárs

Kiss-Orosz László

Okleveles adószakértő Könyvelő iroda vezetője

Kránicz Dániel

Vezető Könyvelő

Kérjen visszahívást és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Qualitas logo fehér

Elérhetőségünk:

Irodánk címe:

1158 Bp. Késmárk utca 7/b. 1. em.
104. iroda

Nyitvatartásunk:

H-P: 8:30 – 16:00

Email:

info@qualitassystem.hu

Ügyfélszolgálat:

06 – 1 – 405 – 5215