MKOE

Magyar Könyvelők Országos Egyesülete és a Qualitas System Kft. cégértékelésre és cégek adásvételére vonatkozó közös projektje

Csatlakozz a Cégadásvételi Útmutató Exkluzív Közösségéhez!

Üdvözlünk azon úttörő vállalkozók és befektetők kiválasztott táborában, akik előretekintő lépést kívánnak tenni a cégük fejlesztése területén és eladhatósága érdekében. Ha érdekel a cégadásvétel világa, szeretnél naprakész információkat és exkluzív tanácsokat kapni szakértőinktől, akkor a helyes úton jársz.

Miért érdemes feliratkoznod?

  • Szakértői Útmutatás: Tippek, trükkök és lépésről lépésre haladó útmutatók a cégadásvételi folyamat minden aspektusáról.
  • Exkluzív Tartalom: Hozzáférés esettanulmányokhoz, amelyek segítenek megérteni a piaci dinamikát.
  • Személyre Szabott Tanácsok: Legyen szó cégértékelésről, finanszírozási stratégiákról vagy adózási kérdésekről, szakértőink készen állnak, hogy személyre szabott tanácsokkal segítsék vállalkozásod sikerét.
  • Hálózatépítési Lehetőségek: Kapcsolatépítés hasonlóan gondolkodó vállalkozókkal és befektetőkkel, akik megoszthatják tapasztalataikat és lehetőségeket nyújthatnak egymás számára.

Hogyan Csatlakozhatsz?

Egyszerűen töltsd ki az alábbi űrlapot néhány alapvető információval magadról és vállalkozásodról. Ne aggódj, minden megadott adatot bizalmasan kezelünk.  A feliratkozás után havi szinten kapsz tájékoztatás a cégadásvétel folyamatával k és az esetlegesen elvégzendő feladatokkal kapcsolatosan. 

Ne maradj le! Légy részese a változásnak, és tegyél szert azokra az ismeretekre, amelyekkel előrébb kerülhetsz a versenytársaidnál. Csatlakozz most!